HCI 360 Utrecht verhuurt ca. 2.684 m² bedrijfsruimte aan CleanAir by Baker

augustus 14, 2019

HCI 360 Utrecht B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten met CleanAir by Baker, voor circa 2.684 m² bedrijfsruimte aan de Proostwetering 41 te Utrecht.

Het bedrijfsgebouw aan de Proostwetering 41 is gelegen op bedrijventerrein De Wetering Noord in Utrecht tegenover onder andere GLS Netherlands en Scherpenzeel. Eind vorig jaar is het bedrijfsgebouw van ruim 9.000 m² door HCI 360 gekocht. Een deel van het gebouw wordt ingericht ten behoeve van het flex-concept Flexizone. De diversiteit aan bedrijven bij Flexizone zorgt voor een dynamische werkomgeving waar members kennis met elkaar delen en hun business versterken.

JLL heeft HCI 360 Utrecht geadviseerd bij deze transactie. CleanAir by Baker werd in deze transactie geadviseerd door SVC Vastgoed. 


About JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.