HAL koopt twee winkelcentra in Alphen aan den Rijn en Veldhoven

augustus 21, 2019

De Rotterdamse investeringsmaatschappij HAL heeft twee winkelcentra gekocht. Het gaat om De Aarhof in Alphen aan den Rijn, dat een oppervlakte heeft van bijna 10.000 vierkante meter, en het wat kleinere City Passage in het Brabantse Veldhoven.

Financiële details zijn niet bekendgemaakt. HAL gaat de twee winkelcentra herontwikkelen en geschikt maken voor woningbouw.

Deze transactie werd tot stand gebracht door JLL. 

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.