HAL koopt twee winkelcentra in Alphen aan den Rijn en Veldhoven

augustus 21, 2019

De Rotterdamse investeringsmaatschappij HAL heeft twee winkelcentra gekocht. Het gaat om De Aarhof in Alphen aan den Rijn, dat een oppervlakte heeft van bijna 10.000 vierkante meter, en het wat kleinere City Passage in het Brabantse Veldhoven.

Financiële details zijn niet bekendgemaakt. HAL gaat de twee winkelcentra herontwikkelen en geschikt maken voor woningbouw.

Deze transactie werd tot stand gebracht door JLL. 

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. Het is onze visie om de wereld van vastgoed opnieuw vorm te geven, door waardevolle kansen en buitengewone ruimtes te creëren waar mensen hun ambities kunnen waarmaken. Hierdoor bouwen we een betere toekomst voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,3 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 91.000 medewerkers per 31 maart 2019. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: www.jll.nl.