Fluke heeft nieuwe huisvesting gevonden op Brainport Industries Campus

december 17, 2019

Eind 2020 verhuist Fluke naar de Brainport Industries Campus in Eindhoven. Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 4.800 m² kantoorruimte, 3.125 m² warehouse, 2.000 m² laboratoriumruimte en 1.450 m² t.b.v. een experience center en ondersteunende faciliteiten.

Fluke, een volledige dochter van Fortive Corporation, is een multinational dat (meet)instrumenten produceert die gebruikt worden in productie- en servicebranches. Elke nieuwe fabriek en elk nieuw kantoor, ziekenhuis en gebouw vormt vandaag de dag een potentiële klant voor Fluke-producten. Inmiddels neemt het bedrijf een eerste of tweede plaats in op elke markt waar het actief is.

Op de Brainport Industries Campus komen de meest innovatieve en succesvolle bedrijven en instituten uit de Brainport regio bij elkaar als één geheel. Het is de nieuwe locatie voor de hightech maakindustrie. De ruimte om de gebouwen vormt een geheel met het groene, bosrijke gebied van het nieuwe stadspark Brainport Park. Daar zijn wandel- en fietspaden, weiden en bijzondere tuinen. De campus ligt vlakbij Eindhoven Airport, de A2 en het Beatrixkanaal.

Colliers International adviseerde Fluke tijdens het proces. JLL trad op namens verhuurder, Brainport Industries Campus C.V.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.