Drie nieuwe huurders doen intrede in Europalaan 27 Maastricht-Airport

PP MAA BV verhuurt circa 8.800 m²

december 04, 2019

Aan de Europalaan 27 in Maastricht-Airport heeft PP MAA BV onlangs circa 8.800 m² verhuurd aan drie verschillende huurders.

Mainfreight Born heeft ervoor gekozen om uit te breiden aan de Europalaan in Maastricht-Airport. Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener met meer dan 250 locaties in Nieuw-Zeeland, Australië, Azië, de Verenigde Staten en Europa. Het bedrijf heeft een sterk wereldwijd netwerk voor klantspecifieke geïntegreerde warehousing, transport- en distributie-oplossingen. Zij huren circa 3.080 m² bedrijfsruimte.

Naast Mainfreight heeft ook het Amerikaanse bedrijf Cantel Medical Corporation Maastricht-Airport gekozen als nieuwe vestigingslocatie voor een van hun warehouses. Cantel, eerder bekend als Medivators, produceert en verkoopt medische apparatuur voor endoscopie, infectiepreventie en -bestrijding. In navolging op de recente verhuizing van hun Nederlandse kantoor naar de Amerikalaan, zullen zij circa 3.840 m² bedrijfsruimte met aangrenzende kantoorruimte huren. Zij werden hierbij geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Tot slot heeft ook Limpens Elsloo haar intrede gedaan in het warehouse gelegen aan de Europalaan. Waar zij ooit zijn begonnen als transporteur zijn zij momenteel uitgegroeid tot logistiek partner van Europees formaat. Logistieke activiteiten zoals transport, silo-opslag, cleaning-locaties en repackaging maken hen tot een complete ketenleverancier. Limpens Elsloo zal circa 1.860 m² bedrijfsruimte huren.

Op dit moment is nog circa 1.500 m² inclusief 1 overhead deur beschikbaar voor de verhuur.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis en JLL hebben in nauwe samenwerking de verhuurder begeleid tijdens deze trajecten.


About JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.