DELA Vastgoed verkoopt complex in Woerden aan Dunavast

februari 03, 2020

AMSTERDAM, 3 februari 2020 - DELA Vastgoed heeft een woon- winkelcomplex in het centrum van Woerden verkocht aan Dunavast. Het betreft een supermarkt met een oppervlakte van circa 1.200 m², langjarig verhuurd aan Albert Heijn, een viertal retail units verhuurd aan o.a. een kapper en uitzendbureau, alsmede 41 bovengelegen appartementen.

DELA Vastgoed werd bij deze transactie commercieel geadviseerd door JLL en Colliers in collegiale samenwerking. Houthoff stond DELA Vastgoed juridisch bij. Dunavast werd in dezen commercieel begeleid door Supervastgoed en juridisch door HabrakenRutten. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.