Cannock huurt ca. 2.306,48 m² kantoorruimte in kantoorgebouw De Rotterdam aan de Wilhelminakade 151-153 te Rotterdam

januari 03, 2020

De Rotterdam heeft met Cannock een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor de huur van circa 2.306,48 m² kantoorruimte in kantoorgebouw “De Rotterdam”, gelegen aan de Wilhelminakade 151-153 te Rotterdam.

Het iconische kantoorgebouw De Rotterdam, gelegen op de Kop van Zuid te Rotterdam, biedt haar huurders alle mogelijke luxe en ruime hoogwaardige verdiepingsvloeren met een schitterend uitzicht over heel Rotterdam. Voor de verhuur is nog circa. 2.500 m² kantoorruimte beschikbaar.

JLL begeleidde de totstandkoming van deze transactie met L’Etoile Properties, welke optreedt voor de eigenaar, in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting en CBRE B.V. L’Etoille Properties is namens eigenaar verantwoordelijk voor het gehele management van het gebouw.

Huurder Cannock werd geadviseerd door 3stone Real Estate B.V.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.