Nieuwsbericht

Bryant Park Maxima verkoopt mixed use complex op Papendorp Utrecht aan Franse SCPI Iroko ZEN

augustus 03, 2023

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Bryant Park Maxima, een SPV in eigendom van een fonds dat wordt beheerd door de in New York gevestigde wereldwijde vermogensbeheerder Marathon Asset Management L.P. ("Marathon") - heeft het gebouw Maximus verkocht aan Iroko Zen

Na de acquisitie in 2016 heeft Marathon het kantoor- en hotelpand getransformeerd tot een modern, duurzaam gebouw dat de tand des tijds zal doorstaan. Bovendien heeft Marathon het gebouw, aan de hand van eens succesvolle verhuurstrategie, volledig verhuurd aan een mix van sterke huurders met lange resterende huurtermijnen.

JLL adviseerde de verkoper tijdens deze transactie. Edmond de Rothschild REIM Benelux trad op als asset manager en Savills als property manager van de verkoper tijdens de holding periode. Loyens & Loeff trad op als juridisch adviseur tijdens deze transactie.

Namens koper trad NL Real Estate | Knigh Frank op als commercieel adviseur, Dentons als legal adviseur, SGS Search als technisch adviseur. ARC Real Estate treed op als  acquisitie manager. 
 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 106.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.