Nieuwsbericht

Aagje Dekenstraat 51-53 te Zwolle verkocht aan Resido Vastgoed

februari 25, 2021

Merin heeft het kantoorgebouw “Letters” aan de Aagje Dekenstraat 51-53 te Zwolle verkocht aan Resido Vastgoed B.V. te Zwolle.

Het multi tenant kantoorgebouw “Letters” ligt aan de Ceintuurbaan in de woonwijk De Wipstrik in Zwolle, dichtbij de A28.
Het kantoorgebouw biedt circa 2.714 m² v.v.o. kantoorruimte, 39 parkeerplaatsen en beschikt over een A label. Op dit moment is het kantoorgebouw voor ca. 75% verhuurd aan 8 verschillende huurders zoals Rodenburg Bedrijfsmakelaars, Sunweb, App Bakkers & The Post contentmarketing.

Merin werd bij deze transactie geadviseerd door JLL. Resido Vastgoed B.V. werd geadviseerd door KroeseTempert Bedrijfsmakelaars.

Over JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.