9.000 m² warehouse verhuurd in Roosendaal (Oud Gastel)

Het JLL Logistics team heeft 9.000 m² warehouse in DC De Ruif namens SRG International onderverhuurd aan Lidl.

februari 12, 2020

DC De Ruif betreft een nieuw gerealiseerd state-of-the-art distributiecentrum, gelegen op bedrijventerrein Borchwerf II. Het complex omvat totaal 24.000 m² en is recentelijk opgeleverd aan SRG International.

Lidl heeft voornamelijk gekozen voor DC De Ruif vanwege de moderne hoogwaardige uitstraling, het functionele ontwerp en de ligging.

JLL heeft SRG geadviseerd bij deze transactie in collegiale samenwerking met De Lobel & Partners. SRG is juridische bijgestaan door VMBS Advocaten. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.