Nieuwsbericht

Vitol Netherlands Coöperatief U.A. & Anchor Insurance Rotterdam B.V. huren ca. 1.824 m² kantoorruimte in de “Millennium Tower” in Rotterdam

maart 29, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Vitol Netherlands Coöperatief U.A. & Anchor Insurance Rotterdam B.V. hebben een nieuwe huurovereenkomst gesloten met PPF Real Estate in kantoorgebouw “Millennium Tower”, gelegen aan het Weena 690 te Rotterdam. Vitol & Anchor zullen medio dit jaar ca. 1.824 m² kantoorruimte op de 18e en 19e verdieping in gebruik gaan nemen.

Vitol & Anchor sluiten een langjarige huurovereenkomst af in dit prestigieuze kantoorgebouw. De “Millennium Tower” ligt tegenover het openbaarvervoersknooppunt Rotterdam Centraal Station in het Central Business District en op het snijpunt van het commerciële en culturele hart van Rotterdam. Dankzij de aanwezigheid van het Marriott Hotel in het gebouw, kan er door huurders tevens een beroep worden gedaan op 5-sterren services zoals grote vergaderruimtes, fitness en catering geserveerd op de kantoorvloer. Met de komst van Vitol & Anchor is het gebouw vanaf heden volledig verhuurd.

Vitol Netherlands Coöperatief U.A.
Het in 1966 in Rotterdam opgericht Vitol, is 's werelds grootste onafhankelijke energiehandelaar en tevens leider in de energiesector met een aanwezigheid over het gehele spectrum; olie, gas, elektriciteit en hernieuwbare energie . Vitol bedient vandaag vanuit verschillende kantoren over de hele wereld haar klanten, welke bestaan uit onder meer nationale oliemaatschappijen, multinationals, toonaangevende industriële bedrijven en nutsbedrijven.

Anchor Insurance Rotterdam B.V.
Het in 2005 opgericht Anchor, is  een onafhankelijke, internationaal georiënteerde verzekeringsmakelaar. Anchor kenmerkt zich door hoogwaardige verzekeringsoplossingen, een grote klantgerichtheid en het bieden van de best denkbare service. Anchor adviseert haar klanten ook bij het inventariseren van risico’s en het nemen van maatregelen ter voorkoming of beperking van risico’s.

Beide huurders werden geadviseerd door BRiQ real estate. JLL adviseerde de verhuurder PPF real estate in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. NL asset management verzorgt het asset management voor het gebouw.Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 98.000 medewerkers per 31 december 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.