Logistiek complex van circa 21.500 m² verhuurd in Eindhoven

juni 09, 2020

JLL heeft Prologis Park Eindhoven DC3 namens Prologis verhuurd aan Van der Heijden Transport.

Prologis Park Eindhoven DC3 betreft een nieuw gerealiseerd state-of-the-art distributiecentrum, gelegen op bedrijventerrein Acht. Het complex is speculatief ontwikkeld en opgeleverd met een BREEAM-certificaat ‘Excellent’.

Vrijdag 29 mei werd de locatie van Van der Heijden Transport in Hapert getroffen door een brand. Om de operatie van het bedrijf te kunnen continueren, moest er naar een direct beschikbare ruimte worden gezocht. In samenwerking met Prologis en de eigenaar van een nabijgelegen terrein is binnen een week een passende oplossing gecreëerd. Van der Heijden Transport heeft vrijdag 5 juni het gehuurde in gebruik genomen.

JLL heeft Prologis geadviseerd bij deze transactie in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.