Hoe kunt u een gezondere werkomgeving creëren?

Trek talent aan en behoud dit talent door het creëren van een werkomgeving waarin gezondheid en welzijn centraal staan.

De pandemie heeft onmiskenbare gevolgen gehad voor de mentale, fysieke en sociale gezondheid en het welzijn, waarbij maar liefst 69% van de medewerkers zegt dat dit de meest stressvolle tijd in hun hele loopbaan is. Mensen presteren het beste als ze zich gehoord, ondersteund en aangemoedigd voelen. Toonaangevende bedrijven verhogen hun waarde door flexibele, holistische en technology-enabled werkplekprogramma's te bieden waarmee zij talent aantrekken en vasthouden door medewerkers de ondersteuning te geven die ze nodig hebben en ze hun potentie kunnen waarmaken.

Regeneratieve werkplek: Herstel van het welzijn van werknemers om duurzame prestaties te bereiken

1 of 2

Hoe u uw mensen kunt helpen gedijen in de veranderende wereld van het werken

Bekijk onze nieuwste webinar en ontdek hoe u uw mensen kunt motiveren en stimuleren om goed om te gaan met verandering, hoe u een een divers en inclusief team kunt aantrekken én behouden, en hoe u uw mensen flexibiliteit, connectiviteit en kansen kunt bieden.
2 of 2

Doet u genoeg om het welzijn van uw medewerkers voorop te stellen?

Bekijk deze video om te zien welke praktische zaken bedrijven zoals het uwe kunnen aanpakken om de gezondheid en het welzijn van medewerkers te verbeteren.

Bekijk onze nieuwste inzichten op het gebied van gezondheid en welzijn

Nieuwe manieren waarop bedrijven investeren in het welzijn van hun medewerkers

Als het gaat om het werven en behouden van talent, zijn de investeringen in het welzijn van medewerkers een belangrijke onderscheidende factor. Lees meer over het steeds grotere scala aan initiatieven die bedrijven lanceren om hun medewerkers te laten merken dat zij hen waarderen en belangrijk vinden.

Stagnatie op het werk. Kan uw kantoorontwerp helpen?

Door het van de werkplek kunnen medewerkers die het gevoel hebben dat ze 'vastzitten' nieuwe energie, een gevoel van verbondenheid en inspiratie krijgen. Ontdek hoe klanten werkruimten ontwerpen om het emotionele, mentale en cognitieve welzijn van medewerkers te verbeteren.

Draagbare technologie als hulpmiddel voor transformatie van het welzijn op het kantoor

Van horloges tot smart-helmen en brillen: lees hoe draagbare technologie een steeds grotere rol speelt bij het beschermen van de gezondheid en het optimaliseren van de werkprestaties.

Neem contact op

Laat ons weten waarin u geïnteresseerd bent, of waar u naar zoekt. Wij nemen snel contact met u op.

Hoe we kunnen helpen

Workforce Consulting

We combineren specialistische kennis en uitgebreide data over de workplace en de workforce om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen op het vlak van werving en behoud van medewerkers en het verbeteren van de productiviteit.

Technologie

Onze technologische oplossingen optimaliseren gedeelde werkruimten en maken een gepersonaliseerde gebruikservaring op meerdere locaties mogelijk. Onze on-demand Facilities Management Service ondersteunt en integreert met dynamische gebouwinventarissystemen om de locatie en de gezondheid van de medewerkers voortdurend te ondersteunen door betere en efficiënte onderhoudsprotocollen.

Research

We hebben meer dan 500 specialisten lokaal en wereldwijd die in een marktoverschrijdende dynamiek en samenwerking unieke inzichten produceren in de huidige en toekomstige trends over hoe zij voor elk personeelsbestand een betere werkomgeving kunnen creëren.

Onze oplossingen

Kom met ons in gesprek over gezondheid en welzijn

There was an error submitting the form. Please try again.

Kijk op JLL.com/FutureofWork om meer te lezen over de kernvragen die gevolgen hebben voor de toekomst van het werk, inclusief hybride, technologie, gezondheid en welzijn en ervaring en ontwerp, alsmede de ideeën, research en oplossingen om ze aan te pakken.

PRIVACY NOTICE

Jones Lang LaSalle (JLL), together with its subsidiaries and affiliates, is a leading global provider of real estate and investment management services. We take our responsibility to protect the personal information provided to us seriously.

Generally the personal information we collect from you are for the purposes of dealing with your enquiry.

We endeavor to keep your personal information secure with appropriate level of security and keep for as long as we need it for legitimate business or legal reasons. We will then delete it safely and securely. For more information about how JLL processes your personal data, please view our privacy statement.