Technologie

Enerzijds maakt technologie het mogelijk om vanuit huis te werken, mits hiervoor de juiste tools beschikbaar zijn. Anderzijds geeft technologie de mogelijkheid om de maatregelen te monitoren en de terugkeer naar de werkomgeving in goede banen te leiden.

Eigen
hardware

Voor huurders geldt dat een goede afstemming met de eigenaar van belang is. Bespreek wat de procedures zijn voor de algemene ruimtes, wat de verantwoordelijkheden van de eigenaar zijn en welke garanties gegeven worden om zeker te zijn van een gezond en veilig gebouw.

Thuiswerken
langere termijn

Een schone werkomgeving is nu van vitaal belang voor de gezondheid van de medewerkers. Inplannen van additionele schoonmaakmomenten met een focus op contactplekken zoals deurklinken, stoelleuningen en bureaus zorgt voor een hygiënische werkomgeving. Hiervoor wordt aangeraden om een schoonmaakmiddel met een alchoholpercentage van minimaal 70% te gebruiken. Overdag schoonmaken zorg er voor dat medewerkers zien dat er schoongemaakt wordt en geeft een gevoel van hygiëne en veiligheid.

Bookings
systeem

individuele
werkplekken

Een gezamenlijk kopje koffie zorgt voor verbinding en ontspanning. Adviseer echter medewerkers om koffie of thee niet bij de automaat te drinken, maar op een rustige plek waarbij men voldoende afstand tot elkaar kan houden.

Wij helpen graag!

Omdat iedere werkplek en situatie anders is, kijken we graag met u mee om passend advies te geven.