Nieuwsbericht

Abrdn verkoopt kantoorgebouw ExtraVerde in Den Haag aan Aspen real estate Investments

abrdn heeft namens één van haar fondsen het kantoorgebouw ExtraVerde in Den Haag verkocht aan Aspen real estate Investments B.V..

juni 03, 2022

Amsterdam, 3 juni 2022

ExtraVerde, gelegen aan de Prinses Catharina-Amaliastraat 10 in Den Haag, bestaat uit circa 5.433 m² kantoorruimte en beschikt over 60 parkeerplaatsen. Het gebouw is volledig verhuurd aan onder andere de Nederlandse Hartstichting. ExtraVerde profiteert van uitstekende bereikbaarheid via eigen en openbaar vervoer dankzij de ligging langs de rijksweg A12 en het op loopafstand gelegen treinstation Den Haag Ypenburg.

 

ExtraVerde is in 2012 gebouwd en kreeg destijds als eerste gebouw in Nederland het BREEAM-NL  nieuwbouwcertificaat met de kwalificatie ‘Excellent’ toegekend. Het kantoor kenmerkt zich door een stijlvol, slim en energiezuinig ontwerp, duurzaam materiaalgebruik en meerdere efficiënte installaties.

 

abrdn werd commercieel begeleid door JLL en Nadorp Bedrijfsmakelaars en juridisch door DLA Piper.  

Aspen real estate is bij de transactie geadviseerd door asset en investment manager APF International en door Van Doorne, Shalhav Tax & Law en Nivab Vastgoedavies.


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 98.000 medewerkers per 31 december 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.