Uw wensen

Zoek & vind ruimte

Verhuis naar een eerste werkplek, zoek een nieuwe ruimte om te groeien of ontwikkel een compleet nieuwe huisvestings-strategie.

Vastgoed en portefeuillebeheer

Haal meer uit uw vastgoed. Ga verder dan kosten- en risicobeperking.

Ontwerp & realiseer projecten

Geef verouderd vastgoed een nieuw leven of creëer nieuwe werkplekconcepten om uw mensen te helpen groeien. Realiseer uw ideeën.

Investeer in vastgoed

Ontdek investerings- en kapitaalmogelijkheden over de hele wereld.

Optimaliseer door technologie

Implementeer nieuwe technologie, processen en strategieën die de waarde en prestaties van uw vastgoed verbeteren.

Vindt u niet wat u zoekt?

Neem direct contact met ons op

Trends & inzichten

Inzichten over commercieel vastgoed in uw inbox

Laatste nieuws

november 14, 2023

Vastgoed lijkt langzamerhand uit dal te kruipen

Uit de kwartaalupdates van JLL over de vastgoedmarkt blijkt dat de vastgoedsector langzaam uit een dal kruipt, met mogelijk een voorzichtige groei of stabilisatie in bepaalde sectoren tegen 2024. Het verschil in prijsverwachtingen tussen kopers en verkopers zorgt voor een afname van het aantal transacties, maar dit gat wordt kleiner en kan leiden tot een opleving van de markt.

november 09, 2023

Merle Vastgoed Group verkoopt DC De Koumen aan Cabot Properties

JLL heeft Merle Vastgoed Group begeleid bij de verkoop van DC De Koumen in Heerlen aan Cabot Properties. Dit distributiecentrum bestaat uit ca. 14.362 m².

oktober 30, 2023

JLL Rotterdam verhuist naar Millennium Tower

JLL Rotterdam verhuist naar de iconische Millennium Tower. Ontdek een moderne werkplek met een panoramisch 360 graden uitzicht over de bruisende regio Rotterdam.

oktober 20, 2023

Arrow Capital Partners zet leegstand op Ekkersrijt in Son en Breugel om naar een bloeiend succes: bedrijfscomplex is volledig verhuurd en geeft ruimte aan Sims Lifecycle Services en Lumosa Lighting

Arrow Capital Partners, in samenwerking met JLL, heeft met trots meerjarige huurovereenkomsten afgesloten met Sims Lifecycle Services en Lumosa Lighting voor een totaaloppervlakte van circa 7.340 m² kantoor- en bedrijfsruimte . JLL heeft Arrow Capital Partners begeleid bij de verhuur van dit bedrijfscomplex.

SEE A BRIGHTER WAY

Wij streven ernaar om samen te werken met de meest ambitieuze klanten en we zoeken de meest ambitieuze werknemers om voor ons te werken. Dus als je op zoek bent naar een carrière in vastgoed, neem dan contact met ons op.