Uw wensen

Zoek & vind ruimte

Verhuis naar een eerste werkplek, zoek een nieuwe ruimte om te groeien of ontwikkel een compleet nieuwe huisvestings-strategie.

Vastgoed en portefeuillebeheer

Haal meer uit uw vastgoed. Ga verder dan kosten- en risicobeperking.

Ontwerp & realiseer projecten

Geef verouderd vastgoed een nieuw leven of creëer nieuwe werkplekconcepten om uw mensen te helpen groeien. Realiseer uw ideeën.

Investeer in vastgoed

Ontdek investerings- en kapitaalmogelijkheden over de hele wereld.

Optimaliseer door technologie

Implementeer nieuwe technologie, processen en strategieën die de waarde en prestaties van uw vastgoed verbeteren.

Vindt u niet wat u zoekt?

Neem direct contact met ons op

Laatste nieuws

juli 21, 2021

Particuliere belegger verkoopt logistieke “DIY” portefeuille aan Hines

JLL heeft namens een particuliere belegger een logistieke vastgoedportefeuille bestaande uit twee objecten verkocht aan Hines. De internationale vastgoedbelegger heeft namens het Hines European Value Fund 2 (HEVF 2) het logistiek distributiecentrum van circa 40.300 m² en de aangrenzende bouwmarkt van circa 4.100 m² verworven in Tiel. Deze transactie betreft de eerste investering van het HEVF 2 fonds in Nederland.

juli 19, 2021

Athora Netherlands verkoopt 2 kantoorgebouwen aan de Griftlaan 2-4 te Zeist

Athora Netherlands heeft de twee kantoorgebouwen aan de Griftlaan 2-4 te Zeist verkocht aan een particuliere belegger. Athora Netherlands werd bij deze transactie geadviseerd door JLL.

juli 15, 2021

Forma Real Estate Funds koopt HS Building

Forma Real Estate Funds heeft de aankoop van het HS gebouw in Den Haag succesvol afgerond. Forma koopt het gebouw van Monarch Alternative Capital LP (“Monarch”).HS Building is een hoogwaardig multi-tenant kantoorgebouw gelegen aan Johanna Westerdijkplein 1 in Den Haag Laakhaven Holland Spoor en omvat een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 21,300 m² v.v.o. verdeeld over een begane grond en 14 bovenliggende kantoorverdiepingen. Het gebouw is opgeleverd in 2003 en heeft een EPC energielabel A. Monarch werd commercieel geadviseerd door JLL .

juli 15, 2021

Iron Mountain verkoopt bedrijfsgebouw in Amsterdam Zuid Oost aan Urban Industrial

JLL heeft Iron Mountain begeleid bij de verkoop van het zelfstandige bedrijfscomplex gelegen aan de Schepenbergweg 1 te Amsterdam aan Urban Industrial. Het object bestaat uit ca. 2.700 m2 en past niet meer binnen de lange termijn Real Estate strategie van Iron Mountain.

Maak uw ambities waar

Wij streven ernaar om samen te werken met de meest ambitieuze klanten en we zoeken de meest ambitieuze werknemers om voor ons te werken. Dus als je op zoek bent naar een carrière in vastgoed, neem dan contact met ons op.