Skip Ribbon Commands
Skip to main content

JLL for HomePlan

​​​​

​​

​In 2015 heeft JLL samen met HomePlan een duurzame samenwerking opgezet onder de naam JLL for HomePlan. Met deze samenwerking wordt geïnvesteerd in een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns Amerika en Zuidelijk Afrika. Samen bouwen we huizen waarbij het huis geen doel op zich is, maar een middel om bewoners een kans te geven zich verder te ontwikkelen.

Wereldwijd leven 863 miljoen mensen in krotten. Dit is iets waarvoor wij onze ogen niet voor mogen en willen sluiten. Dagelijks is JLL bezig met vastgoed op top locaties in Nederland, maar wij realiseren ons dat wij verder moeten kijken als wij echt willen investeren in een betere toekomst. Sinds 2015 bouwen wij structureel met HomePlan om het verschil te maken en levensomstandigheden van de allerarmste echt te verbeteren.

Ieder jaar reiken wij tijdens Realwise twee vastgoedprijzen uit, The Green Brick en The Golden Brick. Aan deze prijzen is een donatie gekoppeld van €7000,- aan JLL for HomePlan. De winnaars van deze prijzen kunnen zelf kiezen hoe zij de donatie willen besteden.​​

JLL for HomePlan, samen investeren in een betere toekomst​​.