Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Onderzoek

Kantorenmarkt Special Brainport Eindhoven

De sterke economische prestatie heeft een positieve invloed op de kantorenmarkt in de Brainport regio en eind 2016 kreeg Brainport Eindhoven de Mainport status. Echter, de regio kampt nu met serieuze groeipijnen. De kantorenmarkt loopt vast door gebrek aan kwaliteit, maar de oplossing voor dit probleem ligt dieper. In de kantorenmarkt special Brainport Eindhoven geven wij onze visie op de kansen die deze regio te bieden heeft.

Lees het volledige onderzoeksrapport hier

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Recente Onderzoeksrapporten

 

 

Huurprijzen Special 2019/netherlands/nl-nl/onderzoek/230/huurprijzen-special-2019Huurprijzen Special 2019Onderzoek van JLL naar de huurprijzen voor fysieke winkelruimte in Nederland.
Flexibilisering van de kantorenmarkt/netherlands/nl-nl/onderzoek/229/flexibilisering-van-de-kantorenmarktFlexibilisering van de kantorenmarktOnderzoek van JLL naar de flexibele kantorenmarkt in Nederland.
JLL Residential Publication 2018/netherlands/nl-nl/onderzoek/228/jll-residential-publication-2018JLL Residential Publication 2018Onderzoek naar de betaalbaarheid van wonen in Nederland.