Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Onderzoek

Beleggersonderzoek 2017

Nationale en internationale beleggers op de Nederlandse markt verwachten gezamenlijk voor € 14,4 miljard vastgoed te gaan kopen en voor circa € 3,5 miljard te gaan verkopen in de komende twee jaar. Dit betekent een netto groei van bijna 25 procent van hun totale vastgoedportefeuille naar circa € 54,9 miljard aan het einde van 2019. Deze cijfers blijken uit het jaarlijkse beleggersonderzoek van JLL naar het vastgoedbeleggingsbeleid van professionele vastgoedbeleggers in direct Nederlands vastgoed.

​​​​​

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Recente Onderzoeksrapporten

 

 

Kantorenmarkt Special Brainport Eindhoven/netherlands/nl-nl/onderzoek/215/kantorenmarkt-special-brainport-eindhovenKantorenmarkt Special Brainport EindhovenRapport over de ontwikkelingen, trends en kansen van de kantorenmarkt in de regio Brainport Eindhoven.
Workplace – powered by Human Experience: an investor perspective/netherlands/nl-nl/onderzoek/213/workplace-powered-by-human-experience-an-investor-perspectiveWorkplace – powered by Human Experience: an investor perspectiveOnderzoek dat ontwikkelaars en beleggers handvaten biedt voor het toekomstbestendig maken van hun vastgoed.
Kwartaalupdate Logistiek Q4 2017/netherlands/nl-nl/onderzoek/209/kwartaalupdate-logistiek-q4-2017Kwartaalupdate Logistiek Q4 2017Update over de logistieke markt in Q4 2017