Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Den Haag

Verenigde Bedrijven Krol verhuurt ca. 2.176 m² kantoorruimte aan de Mauritskade 35 te Den Haag


Verenigde Bedrijven Krol heeft een huurovereenkomst afgesloten met de Europese Commissie, Vertegenwoordiging in Nederland. Het betreft ca. 2.176 m² kantoorruimte alsmede 4 parkeerplaatsen aan de Mauritskade 35 te Den Haag. Hier zullen de Europese Commissie en het Bureau van het Europees Parlement gehuisvest zijn totdat het Huis van Europa aan de Korte Vijverberg gerenoveerd is. De huurovereenkomst is ingegaan per 1 september 2009. Jones Lang LaSalle adviseerde verhuurder Verenigde Bedrijven Krol bij deze transactie in collegiale samenwerking met Jacobus Recourt Makelaars.

Verenigde Bedrijven Krol heeft zich ontwikkeld tot een stabiele lange termijn belegger. De portefeuille bestaat naast winkelpanden, uit kantoorpanden, bedrijfspanden en woningen. Daarnaast ontwikkelt men zowel voor de eigen portefeuille als voor derden.

De Europese Commissie heeft in iedere lidstaat van de Europese Unie een Vertegenwoordiging.
Naast samenwerking met de nationale en decentrale overheden is één van de hoofdtaken van de Vertegenwoordiging het informeren van de burger over de werking en het beleid van de Europese Unie. Daarnaast rapporteert zij aan de Europese Commissie in Brussel over gebeurtenissen in Nederland.