Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

BPF Bouwinvest uitgeroepen tot Vastgoedbelegger van het jaar

Branchegenoten benoemen BPF Bouwinvest tot winnaar van de Gouden Baksteen


Tijdens het Vastgoedsymposium 2009, georganiseerd door Jones Lang LaSalle, is bekendgemaakt dat BPF Bouwinvest door branchegenoten is verkozen tot Vastgoedbelegger van het jaar 2009. Het bedrijf is daarmee de trotse winnaar van de Gouden Baksteen.
De Gouden Baksteen werd uitgereikt door Marijn Snijders en Eric de Clercq Zubli, respectievelijk Chairman en Managing Director van Jones Lang LaSalle, aan de heer Dick van Hal, Directievoorzitter van BPF Bouwinvest. Van Hal reageerde trots op de uitverkiezing: ‘Niet alleen voor de branche, maar ook voor BPF Bouwinvest, zijn het roerige tijden met veel veranderingen. Desondanks zijn we erin geslaagd om als organisatie bijzondere resultaten neer te zetten. Onze vakgenoten is dit niet onopgemerkt gebleven. Ik ben ontzettend blij dat onze prestaties zijn bekroond met het winnen van deze titel. Ik zie deze prijs dan ook als een compliment voor onze medewerkers, de leden van de Raad van Commissarissen en de Bestuursleden van BPF Bouw.’

In het onderzoek dat Jones Lang LaSalle samen met de Universiteit van Amsterdam uitvoerde onder Nederlandse institutionele beleggers en vastgoedfondsen kreeg BPF Bouwinvest de meeste stemmen voor toekenning van de Gouden Baksteen met als belangrijkste reden het consistente beleggersbeleid waarmee zij in een neergaande markt goede verkooptransacties weten te bewerkstelligen en het feit dat zij via fondsvorming ook andere beleggers de kans geven te participeren.
De Gouden Baksteen is in het leven geroepen omdat Nederlandse beleggers een compliment verdienen voor de rendementen die de afgelopen jaren zijn behaald en omdat zij een grote bijdrage leveren aan de professionalisering van de branche.