Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

LRC Group Netherlands verhuurt ca. 2.000 m² kantoorruimte aan de Daltonlaan 300 te Utrecht


LRC Group Netherlands, manager en mede-eigenaar van een portefeuille met 33 objecten, heeft een huurovereenkomst afgesloten met MBO Nederland voor ca. 2.000 m² verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping alsmede 27 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw “Dalton 300” gelegen aan de Daltonlaan 300 te Utrecht. 

Het kantoorgebouw aan de Daltonlaan is gelegen op het kantorenpark “Dalton Office Park” aan de oostkant van Utrecht, direct aan de A27 en A28. Op enkele minuten afstand ligt het Utrecht Science Park, de Uithof: het universiteitsterrein van Utrecht. 

LRC Group is een vastgoedbelegger en manager sinds 1995 opererend vanuit kantoren in London, Berlijn en Limassol. Medio 2016 is het Amsterdamse kantoor geopend voor het managen en verder uitbouwen van de Nederlandse  portefeuille. Momenteel beheert LRC Group zo’n 400 objecten met een belegd vermogen van circa EUR 3.3 miljard waarvan een vijfde in Nederland.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de verhuurder LRC Group Netherlands. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting behartigde de belangen van de huurder MBO Nederland.