Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Deka Immobilien verhuurt ca. 1.442 m² kantoorruimte aan de Euclideslaan 151-191 te Utrecht


Deka Immobilien heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met Operator Groep Delft B.V. (OGD ict-diensten) voor circa 1.442 m² verspreid over de 3e, 4e, 5e en 6e verdieping in het kantoorgebouw gelegen aan de Euclideslaan 151-191 te Utrecht, Rijnsweerd.

Het kantoorgebouw aan de Euclideslaan is gelegen aan de oostkant van Utrecht, direct aan de A27 en A28. Op enkele minuten afstand ligt het Utrecht Science Park, de Uithof: het universiteitsterrein van Utrecht. Rijnsweerd kenmerkt zich door kantoorgebouwen van hoge kwaliteit waar vele financiële en zakelijke dienstverleners zich hebben gevestigd. Enkele grote gebruikers die reeds op Rijnsweerd zijn gehuisvest zijn: PWC, EY, de Provincie Utrecht, DAS Rechtsbijstand, Plus Retail, ASR en FNV Bondgenoten.

OGD ict-diensten is een grote ICT-dienstverlener die haar activiteiten voornamelijk richt op de Nederlandse markt (www.ogd.nl).

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de verhuurder Deka Immobilien. VdM Huisvestingszaken trad op namens de huurder OGD ict-diensten. 

De verhuur van het gebouw is in handen van JLL en CBRE.​