Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Pensioenfonds PME verhuurt ca. 2.200 m2 kantoorruimte op de Amstelveenseweg 760 te Amsterdam


Pensioenfonds van de Metalektro (PME) heeft via Syntrus Achmea Real Estate & Finance een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met Ipsos B.V. voor ca. 2.200 m² in het kantoorgebouw SevenSixty, gelegen aan de Amstelveenseweg 760 in Amsterdam.   

Het kantoorgebouw SevenSixty, dat nu volledig is verhuurd, is gelegen aan de Amstelveenseweg op loopafstand van de Zuidas en het Amsterdamse Bos. In de directe omgeving zijn veel gerenommeerde bedrijven gevestigd, waaronder Anthos, Van Doorne Advocaten, DLA Piper en Lexence Advocaten. SevenSixty is in 1997 ontworpen door ZZDP Architecten en is verdeeld over de begane grond en drie bovengelegen verdiepingen.  

Ipsos B.V. is een marktonderzoeksbureau dat organisaties door middel van marketinggegevens wil inspireren en helpen bij het nemen van beslissingen.  

JLL adviseerde Syntrus Achmea RE&F bij de totstandkoming van de huurovereenkomst, in collegiale samenwerking met P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars. Desenco Workplace Management B.V. adviseerde de huurder Ipsos B.V.