Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Chicago, Amsterdam

JLL uitgeroepen tot FORTUNE’s 2017 World’s Most Admired Companies


JLL (NYSE: JLL) heeft wederom een plek gekregen op de FORTUNE magazine's “World's Most Admired Companies list”. Deze lijst komt tot stand door onderzoek van FORTUNE en KORN Ferry Hay Group onder top managers, bestuurders en financieel analisten. 

"Wij streven ernaar om wereldwijd de meest talentvolle mensen aan te trekken die bij kunnen dragen aan het succes van onze klanten en van ons bedrijf,” aldus Christian Ulbrich, JLL CEO. "De benoeming tot deze lijst bevestigt de bekwaamheid van onze collega’s om onze klanten te helpen bij het verwezenlijken van hun ambities."

FORTUNE's lijst van “World's Most Admired Companies” vertegenwoordigt bedrijven met de sterkste reputaties zowel binnen als tussen industrieën. Korn Ferry Hay Group, een wereldwijd consultancy bedrijf, werkt al sinds 1997 met FORTUNE samen om de meest gewaardeerde bedrijven te selecteren, te rangschikken en om te identificeren waarom deze bedrijven gewaardeerd worden. Er worden negen belangrijke eigenschappen gemeten om de ranking te bepalen, waaronder investeringswaarde, de kwaliteit van het management, innovatie, producten, social responsibility​ en het vermogen om talent aan te trekken. ​

De volledige “World's Most Admired Companies list” en meer informatie over hoe de ranking bepaald is, kan gevonden worden op de website van FORTUNE.