Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Eindhoven

Oplevering Philips Lighting terrein Roosendaal aan Logistics Capital Partners


Op vrijdag 27 januari heeft de oplevering van het Philips Lighting terrein aan ontwikkelaar Logistics Capital Partners (LCP) plaatsgevonden. Vorig jaar sloot LCP de verkooptransactie met Philips Lighting voor de aankoop van het 21 hectare grote fabrieksterrein in Roosendaal op bedrijventerrein Majoppeveld langs de A58. Hier zal LCP spoedig van start gaan met de ontwikkeling van Campus A58, een unieke XXL-warehouse-ontwikkeling. 

Op Campus A58 kan een unieke logistieke ontwikkeling op maat worden voorzien tot circa 120.000 m². Het biedt internationaal georiënteerde bedrijven een unieke kans om een strategische positie in het hart van Europa in te nemen. Ook is het ideaal voor nieuwkomers op de Europese markt, die op zoek zijn naar de snelle oplevering van een grootschalige, flexibele logistieke oplossing met een hoge capaciteit, op de strategisch meest belangrijke logistieke locatie in Europa. Het biedt ook een zeer aantrekkelijke alternatieve logistieke locatie voor bedrijven die al een bestaande vestiging in Europa hebben, met name in de buurlanden België, Frankrijk en Duitsland, waar hogere arbeidskosten gelden. Voor meer informatie: www.campusa58.nl

Campus A58 wordt gezamenlijk ontwikkeld door LCP en Dietz AG, een vooraanstaande Duitse vastgoedgroep. JLL en CBRE zijn gezamenlijk aangesteld voor de verhuur van Campus A58.