Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Arcadis verlengt huurcontract van 8.391 m² voor 10 jaar


​​

JLL heeft de begeleiding gedaan voor de verlenging van het huurcontract van Arcadis van 8.391 m² kantoorruimte voor 10 jaar aan de Piet Mondriaanlaan 26 in de ‘Eempolis’ te Amersfoort. De toenmalige eigenaar van het pand was NS Stations. Inmiddels is A.S.R. Vastgoed Vermogensbeheer de nieuwe eigenaar van het gebouw.

Eempolis is een hoogwaardig kantoorgebouw, met op de begane grond commerciële units, gelegen aan de noordzijde van het Amersfoort Centraal Station. In de directe omgeving zijn o.a. gehuisvest: KPN, Twijnstra Gudde en Akzo Nobel. Het gebied rondom het station wordt gekenmerkt door kantoren, woningen en winkels. Deze prominente locatie ligt centraal in de regio en is goed bereikbaar per auto en met openbaar vervoer.

Arcadis is wereldwijd toonaangevend als ontwerp- en consultancyfirma voor de natuurlijke en bebouwde omgeving. Zij werken samen met hun klanten aan buitengewone en duurzame oplossingen en leveren daarvoor onder meer diensten op het gebied van ontwerp, advies, engineering, project- en programmamanagement.