Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Vertrek Don Fiszbajn bij Jones Lang LaSalle


Amsterdam, 25 augustus 2009 – Don Fiszbajn en Jones Lang LaSalle maken bekend dat Don Fiszbajn heeft besloten om na 19 jaar dienstverband per 1 september 2009 de onderneming te verlaten. Fiszbajn zal onafhankelijk verder gaan en zijn eigen vastgoedonderneming starten, welke gevestigd zal worden in Amsterdam.

Sinds 1990 werkten Don Fiszbajn en Jones Lang LaSalle samen. Op 1 januari 1996 werd hij bevorderd tot National Director. Sinds die tijd gaf Fiszbajn leiding aan de Retail Agency- alsmede  Retail Capital Markets afdeling. Tevens nam hij vele jaren zitting in de PAN European Retail Group van Jones Lang LaSalle.

In zijn rol heeft Fiszbajn de Retail afdeling uitgebouwd tot een van de kernactiviteiten van Jones Lang LaSalle. In 2008 nam Fiszbajn zitting in de Capital Markets afdeling van Jones Lang LaSalle. In zijn carrière was Fiszbajn betrokken bij toonaangevende Retail transacties op het gebied van aan- en verhuur. Tevens heeft Fiszbajn vele aan- en verkoop transacties begeleid van winkelportefeuilles en winkelcentra.

Jones Lang LaSalle is Don Fiszbajn veel dank verschuldigd voor de inzet, bijdrage en resultaten in zijn langdurige carrière binnen de onderneming. Jones Lang LaSalle respecteert zijn keuze en verheugt zich op een verdere samenwerking en wenst Don Fiszbajn en zijn vastgoedonderneming veel succes toe.