Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Valad ontvangt de Gouden Baksteen 2016 van JLL tijdens Realwise


​Valad wint de Gouden Baksteen van JLL. De Gouden Baksteen 2016 werd zojuist uitgereikt tijdens de tweede editie van Realwise, het jaarlijkse evenement van JLL dat vanavond plaatsvindt in de Hermitage. Mark McLaughlin, Managing Director bij Valad Benelux, nam deze prijs in ontvangst. De Gouden Baksteen is gekoppeld aan het jaarlijkse beleggersonderzoek van JLL naar het vastgoedbeleggingsbeleid van particuliere en institutionele (inter)nationale beleggers. In dit onderzoek onder 52 nationale en internationale vastgoedbeleggers, verkozen de respondenten een collega die zich in hun ogen het afgelopen jaar heeft onderscheiden in onder meer strategie, gevoerd beleid, of behaalde prestaties.

Dré van Leeuwen, Head of Capital Markets bij JLL Nederland: “Zowel in mindere tijden, als tijden van hoogconjunctuur, heeft Valad zich bewezen als uitstekende investment manager. Over de afgelopen jaren zijn zij succesvol geweest in het acquireren van diverse kantoorportefeuilles. In het uitdagende marktsegment waarin zij actief zijn, laat Valad zien waarde toe te kunnen voegen aan haar portefeuille”.


Mark McLaughlin, Managing Director Valad Benelux: “Wij zijn vereerd dat wij de 25e Gouden Baksteen in ontvangst mogen nemen. De erkenning vanuit de markt voor de prestaties van ons team is een extra stimulans om samen met onze partners te blijven streven naar de beste resultaten.”

Valad heeft een duurzaam lidmaatschap aangeboden gekregen van JLL for HomePlan ter waarde van €3.500,-. JLL for HomePlan is een samenwerking waarbij wordt geïnvesteerd in een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns Amerika en Zuidelijk Afrika. Het huis is geen doel op zich, maar een middel om bewoners een kans te geven zich verder te ontwikkelen. Deze duurzame donatie  is een investering  in een betere toekomst.