Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Brickfund, Office App en Octo genomineerd voor de Groene Baksteen van JLL


​​

AMSTERDAM, 28 oktober 2016 – Start-ups Brickfund, Office App en Octo zijn kanshebbers voor de Groene Baksteen 2016 van JLL. De Groene Baksteen is dit jaar gekoppeld aan het thema ‘De meest veelbelovende start-up’. Dit jaar heeft JLL gekozen om start-ups centraal te stellen om zo waardering en erkenning te geven aan jonge ondernemingen die het verschil kunnen gaan maken binnen de vastgoedsector. Tot en met 17 november kan iedereen zijn stem uitbrengen via deze website​

JLL reikt de Groene Baksteen uit tijdens Realwise, het jaarlijkse besloten evenement van JLL dat op 24 november plaatsvindt in de Hermitage in Amsterdam. De Groene Baksteen zal uitgereikt worden door Olaf Vogelaar, head of Agency Offices bij JLL.

Tot twee jaar geleden werd deze prijs vergeven aan de meest duurzame belegger. Omdat duurzaamheid inmiddels vanzelfsprekend is geworden, kiest JLL nu ieder jaar voor een ander thema. Technologie, drive en haalbaarheid zijn de kenmerken die belangrijk waren bij de keuze van de genomineerden​ voor de meest veelbelovende start-up van 2016. 

De winnaar van de Groene Baksteen krijgt een duurzaam lidmaatschap aangeboden van JLL for Homeplan ter waarde van €3.500, - . JLL en Homeplan hebben een samenwerking waarbij wordt geïnvesteerd in een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns Amerika en Zuidelijk Afrika. Het huis is geen doel op zich, maar een middel om bewoners een kans te geven zich verder te ontwikkelen. Deze duurzame donatie is een investering in een betere toekomst.
 
Naast de Groene Baksteen, reikt JLL tijdens Realwise ook de Gouden Baksteen uit voor meest vooruitstrevende belegger.