Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Rotterdam

Coolblue huurt in de “Millennium Tower” aan de Weena 690 in Rotterdam


​​​

Coolblue en PPF real estate hebben een nieuwe huurovereenkomst afgesloten in kantoorgebouw “Millennium Tower”, gelegen aan de Weena 690 te Rotterdam. Coolblue huurt per 1 september 2016 ca. 3.000 m² kantoorruimte op de 17e, 18e en 19e verdieping van het gebouw. Het hoofdkantoor van Coolblue is tevens gelegen aan het Weena, in het naastgelegen gebouw “Central Plaza”. 

De “Millennium Tower” ligt tegenover het totaal vernieuwde openbaarvervoersknooppunt Rotterdam Centraal Station in het Central Business District en op het snijpunt van het commerciële en culturele hart van Rotterdam. Het gebouw biedt grote open vloervelden met een prachtig uitzicht over heel Rotterdam. Dankzij de aanwezigheid van het Marriott Hotel in het gebouw, kan er door huurders tevens een beroep worden gedaan op 5-sterren services (vergaderruimtes, fitness, catering etc.).

JLL, samen met DTZ Zadelhoff belast met de verhuur, trad in deze transactie op namens eigenaar PPF real estate. Coolblue werd geadviseerd door Metz Vastgoed.