Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Rotterdam

Woningstichting Haag Wonen sluit nieuwe huurovereenkomst af aan de Waldorpstraat 80 te Den Haag


​​Woningstichting Haag Wonen heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor het Haagse Hoge Huis, Waldorpstraat 80 te Den Haag. Totaal huurt Woningstichting Haag Wonen 3.655 m² op de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping.

Woningstichting Haag Wonen is één van de drie grotere woningcorporaties in Den Haag. Ze bezitten ruim 22.000 woningen en 2.500 bedrijfsruimten in heel Den Haag. Als puur Haagse corporatie is Woningstichting Haag Wonen nauw betrokken bij haar huurders, hun woning en hun buurt. Ze bieden passende, betaalbare en goed onderhouden woningen aan mensen die daar zelf niet of moeilijk in kunnen voorzien. Bewoners vinden bij Woningstichting Haag Wonen een thuisbasis en daarmee een ruimte voor ontwikkeling.          

Het 'Haagse Hoge Huis' is gelegen in stadsdeelgebied Nieuw Laakhaven te Den Haag. Dit centraal gelegen gebied is uitstekend bereikbaar en omvat een grote diversiteit aan instanties waaronder de Haagse Hogeschool, het UWV, het Rode Kruis en bedrijven als T-Mobile, Delta Lloyd en Carlson Wagonlit Travel. Er is nog circa. 4.881 m² beschikbaar voor verhuur.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens verhuurder.
Colliers International adviseerde de huurder, Woningstichting Haag Wonen.

De verhuur van resterende leegstand is in handen van JLL en NL Real Estate.