Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Vivare verhuurt voormalig kantoor aan UL International en verkoopt twee regio kantoren


Woningcorporatie Stichting Vivare heeft recent een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor haar voormalige kantoor aan de Westervoortsedijk 60 in Arnhem. De nieuwe gebruiker is Underwriters Laboratories (UL), een toonaangevende wereldwijde organisatie op het gebied van technische tests, keuringen en certificeringsdiensten voor kwaliteit en veiligheid. Met de komst van UL is het gebouw na een periode van leegstand weer grotendeels in gebruik genomen.

Cushman & Wakefield  adviseerde UL bij deze transactie. Vivare werd begeleid door JLL, die hen ook adviseerde bij het aanhuren van het nieuwe hoofdkantoor in Arnhem. Tevens adviseerde JLL bij de succesvolle verkopen van de regiokantoren aan de  Velperbuitensingel 8 in Arnhem van circa 2.950 m² en de Europalaan 86 in Renkum ter grootte van ruim 1.100 m².

Deze recente transacties passen volledig in de huisvestingsstrategie van Vivare, dat met de centralisatie in 2015 naar het huidige hoofdkantoor op de Meander 825 te Arnhem diverse kantoorlocaties te koop en te huur aanbood.
Voor verkoop zijn nu nog de locaties in Duiven en Velp beschikbaar, die eveneens bij JLL in portefeuille zijn.