Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

CoreNet Benelux en JLL gaan tijdens PROVADA met eindgebruikers in debat over de kantooromgeving van 2025


​​

Amsterdam, 24 mei 2016 – Op 7 juni organiseren CoreNet Benelux en JLL op de PROVADA het Eindgebruikersdebat. In het debat, met zowel eindgebruikers als aanbieders van huisvesting, wordt ingegaan op de veranderingen in de kantooromgeving in de jaren tot 2025. Hierbij wordt tevens hun toekomstvisie op de kantooromgeving in 2025 besproken. CRE managers en verantwoordelijken van (inter)nationale organisaties, aanbieders van vastgoed en huisvestingsoplossingen, vastgoedadviseurs en andere geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid om hun visie op de kantooromgeving van 2025 op een dynamische en interactieve wijze te delen met de panelleden en moderators. 

Bij het debat sluiten diverse panelleden aan met een uitgesproken visie over huisvesting in de toekomst. Onder meer Robert Tuinenburg van Unilever en Peter Aalbers van KPN spreken over hun wensen en ideeën voor de kantooromgeving in het komende decennium. Namens de internationale aanbieders van huisvestingsoplossingen OVG en Regus zullen Jan Hein Tiedema en Kim de Munnik plaats nemen in het panel. Zij lichten toe hoe hun organisaties de eindgebruiker van alsmaar betere kantoorruimte willen blijven voorzien en hoe hun concepten zoals “The Edge” en hun keuzes voor wereldwijde vestigingslocaties hierin voorzien. Sofie van Enk, één van de vaste presentatoren van de KRO, en Eelco Hoet van JLL zullen het debat leiden. Kortom, een debat waaruit zal blijken of de wensen en ideeën van eindgebruikers en aanbieders overeen komen en wat er nodig is deze op elkaar af te stemmen. 

Het debat wordt ingeleid door Tom Carroll, EMEA Research JLL. Tom geeft toelichting op het eind mei te verschijnen JLL researchrapport “How Technology will change the way we live and work in the future” en wat de impact daarvan is op huisvesting van de toekomst. 

Het CoreNet Benelux/JLL eindgebruikersdebat vindt plaats op 7 juni van 14.30 uur tot 16.30 uur in zaal E102 op de PROVADA. Aanmelden voor het Eindgebruikersdebat kan hier​

PROVADA stelt voor alle CoreNet  leden en overige eindgebruiker deelnemers aan het eindgebruikersdebat, gratis toegangskaarten voor de gehele PROVADA beschikbaar.