Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Rotterdam

Ca. 1.800 m2 verhuurd in kantoorgebouw “W200” te Rotterdam 


ROTTERDAM, 12 mei 2016 – Castor (Weena 200) B.V. heeft de afgelopen periode vijf nieuwe huurovereenkomsten gesloten in het kantoorgebouw “W200” te Rotterdam. De huurovereenkomsten zijn afgesloten met Emas-AMC Services B.V., La Mark, Air Liquide B.V., Erasmus Leven en Bar/Restaurant WEENA. Deze transacties hebben in totaal een omvang van ca. 1.800 m2 vvo.  

Het kantoorgebouw “W200”, gelegen op een prominente locatie in het Rotterdam Central District, is onlangs volledig gerenoveerd en heeft een geheel vernieuwde “Look and Feel” gekregen. Het gebouw biedt een volledig vernieuwde begane grondvloer met diverse aaneengesloten functies waaronder een nieuwe entree met bemande receptie, een business lounge voorzien van flexibele vergaderruimten en Bar/Restaurant WEENA (met een terras), dat rond aankomende zomer geopend zal worden. Dankzij deze upgrade voldoet het gebouw aan de wensen en eisen van de huidige kantoorgebruikers. Voor de verhuur zijn nog een aantal gerenoveerde vloeren beschikbaar.  

JLL en de Mik Bedrijfshuisvesting adviseerden in collegiale samenwerking verhuurder, Castor (Weena 200) B.V., bij de totstandkoming van deze transacties. 

CBRE adviseerde huurder Erasmus Leven.