Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

JLL krijgt ‘Super Star Status’ in de meest recente Global Outsourcing 100 van IAOP

Het bedrijf krijgt de hoogst mogelijke rating in vijf categorieën


​​

​CHICAGO, LONDEN, SINGAPORE, AMSTERDAM, 21 april 2016 – JLL (NYSE: JLL) is naar de top van de 2016 Global Outsourcing 100®-lijst gestegen door de hoogst mogelijke score in de wacht te slepen in de vijf verschillende categorieën. Deze jaarlijkse ranglijst, die wordt opgesteld door de International Association of Outsourcing Professionals® (IAOP®), is ontwikkeld om ’s werelds beste outsourcing-dienstverleners te onderscheiden, in alle sectoren. 

JLL geeft blijk van global excellence door waarde te creëren voor zijn cliënten en een onafgebroken focus op programma’s die innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen stimuleren. Het bedrijf ontving een ‘full-star rating’ in belangrijke categorieën, die ook worden gebruikt door topondernemingen die een outsourcing-dienstverlener moeten kiezen: 
Klantreferenties;
Bedrijfsonderscheidingen en –certificaten;
Innovatieprogramma’s;
Maatschappelijk verantwoord ondernemen;
Omvang/groei.

Het feit dat JLL al voor het achtste opeenvolgende jaar in de Global Outsourcing 100®-lijst is opgenomen, werd bovendien beloond met een speciale ‘Sustained Excellence’-onderscheiding. 

“Dit succes zegt iets over onze getalenteerde mensen en hun toewijding aan het opbouwen van vertrouwensrelaties met onze klanten,” aldus Eelco Hoet, Head of Corporate Solutions JLL Nederland. “Het feit dat we al acht jaar lang in deze prestigieuze lijst zijn opgenomen, betekent dat onze consistente focus op het creëren van waarde door middel van productiviteit, technologie, efficiency en innovatie daadwerkelijk lonend is voor ons en onze klanten.” 

Deelnemers aan de 2016 Global Outsourcing 100 worden beoordeeld door een onafhankelijk panel van IAOP-leden met uitgebreide ervaring op het gebied van outsourcing. Voor de jurering wordt gebruikgemaakt van strenge criteria.

De Global Outsourcing 100 en de deellijsten zijn belangrijke graadmeters voor bedrijven die relaties willen aangaan of uitbouwen met de beste dienstverleners in de sector. In de lijsten staan bedrijven van over de hele wereld, die een volledig aanbod van outsourcing-diensten aanbieden; niet alleen voor informatietechnologie en bedrijfsprocessen, maar ook voor facilitaire dienstverlening, vastgoed, kapitaalbeheer, productie en logistiek. 

“Bedrijven weten dat er honderden gekwalificeerde dienstverleners en adviseurs zijn, maar wat van belang is dat ze weten wat een dienstverlener exceptioneel maakt,” aldus Debi Hamill, CEO van IAOP. “De Global Outsourcing 100-lijst is met dat doel ontwikkeld. We zijn blij dat we JLL in al onze vijf jureringscategorieën tot de top mogen rekenen.”