Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Eindhoven

JLL Eindhoven verhuist naar de Kennedytoren


​​EINDHOVEN, 31 maart 2016 – Het kantoor van JLL in Eindhoven verhuist begin april naar de achttiende verdieping van de Kennedytoren in Eindhoven. Met deze verhuizing wordt er meer ruimte gerealiseerd voor het groeiende kantoor in Eindhoven. Daarnaast zal er een productiviteit bevorderende omgeving gecreëerd worden, waarin JLL’s expertise op het gebied van ontwerp, inrichting en werkplekstrategie zichtbaar wordt. Dochteronderneming Tétris Design & Build zal de inrichting van het nieuwe kantoor realiseren om daarna eveneens werkzaam te zijn vanuit dit kantoor, met de nadruk op het zuiden van Nederland.​

De Kennedytoren is eigendom van Axa en maakt deel uit van het van Kennedy Business Center, het zakengebied in het centrum van Eindhoven, dat gelegen is op de kop van de Kennedylaan in het hart van het stationsgebied. 

Frans Landmeter, National Director Capital Markets, en verantwoordelijk voor JLL Eindhoven​: “Naast onze nieuwe huisvesting vieren we dit jaar ook dat JLL inmiddels 15 jaar actief is in Eindhoven. In deze jaren hebben we hard gewerkt aan het vergroten van onze expertise en het opbouwen van hoogwaardige relaties met onze cliënten in het zuiden van het land. Vanuit ons nieuwe kantoor zullen we hen nog beter kunnen bedienen en ons marktaandeel verder gaan vergroten.”