Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Utrecht

Schering-Plough Nederland huurt ca. 4.486 m² kantoorruimte in Houten


Schering-Plough Nederland heeft recentelijk een overeenkomst gesloten voor de huur van ca. 4.486 m² kantoorruimte aan de Walmolen 1 te Houten. Het gehuurde betreft de volledige oppervlakte van het kantoorgebouw. Tevens huurt Schering-Plough Nederland 73 parkeerplaatsen. De overeenkomst is gesloten voor een langdurige periode en is per 1 november 2008 ingegaan.
DTZ Zadelhoff trad bij deze transactie in collegiale samenwerking met Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. op namens de verhuurder, De Waal Beheer o.g. Utrecht B.V. Schering-Plough Nederland is geadviseerd en begeleid door Jones Lang LaSalle.
Schering-Plough Nederland in Utrecht is een dochteronderneming van de wereldwijd opererende Schering-Plough Corporation. Dit farmaceutische concern, met vestigingen in meer dan 140 landen, telt ruim 55.000 medewerkers en realiseerde in 2008 een netto-omzet van ruim 15,5 miljard dollar. Kernactiviteiten: de ontwikkeling, de productie en de marketing en distributie van geneesmiddelen.


Schering-Plough Corporation is internationaal (buiten de VS) het snelst groeiende bedrijf binnen de top van farmaceutische ondernemingen. Het internationale hoofdkwartier is gevestigd in Kenilworth (New Jersey, USA).
Schering-Plough Nederland heeft recentelijk Organon overgenomen. De locatie in Houten is het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor voor de samengevoegde organisatie.