Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Den Haag

O’Neill Europe B.V. huurt ca. 2.359 m² showroom met kantoorruimte in Warmond


O’Neill Europe B.V. heeft recent een overeenkomst gesloten met Greenib Onroerend Goed B.V. voor de huur van ca. 2.359 m² bestaande uit showroom met kantoorruimte, aan het Oosteinde 36 te Warmond, gelegen op het bedrijvenpark De Wetering. Op dit bedrijvenpark was reeds het hoofdkantoor van O’Neill gevestigd.

Architectonisch zitten er een aantal opvallende details in, zoals een natuurstenen metselwerkgevel. Deze (in Nederland unieke) gevel bestaat uit natuurstenen brokken, die rechtstreeks uit een Belgische groeve komen. Daarnaast zijn er vele duurzame materialen toegepast.

Greenib Onroerend Goed B.V. heeft met het afsluiten van deze overeenkomst een grote stap voorwaarts genomen door op de resterende bedrijfsgronden succesvolle nieuwbouwprojecten te realiseren. De doelstelling van Greenib Onroerend Goed B.V. om een campusachtige uitstraling te creëren wordt middels deze overeenkomst kracht bijgezet.

De overeenkomst is gesloten voor een langdurige periode. Greenib Onroerend Goed B.V., is bij deze transactie geadviseerd en begeleid door Jones Lang LaSalle in collegiale samenwerking met Mens Makelaars.