Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Hapéco en Van Geelen huren logistiek complex op Lage Weide Utrecht


AMSTERDAM, 18 juni 2015  - JLL heeft Van Geelen en Hapéco begeleid bij de aanhuur van de kantoor- en bedrijfsruimte gelegen aan de Atoomweg 99-103 in Utrecht. Het betreft de huur van circa 4.354 m² bedrijfsruimte, circa 628 m² kantoorruimte en circa 892 m² entresolvloer. Huurders Van Geelen en Hapéco hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten met de verhuurder. In het bedrijfsobject is nog circa 4.000 m² bedrijfsruimte met kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. 

Hapéco en Van Geelen zijn onderdeel van Boemer Rental Services Group, Europa’s grootste facilitaire dienstverlener voor meubilair, tapijt en licht-, beeld en geluidsinstallaties.

Van Geelen alsook Hapéco zijn van oorsprong familiebedrijven met flexibel, ervaren en vakkundige medewerkers. De klant kan hierdoor rekenen op persoonlijke betrokkenheid en het vermogen om “outside the box” mee te denken over de gewenste indruk en beleving van een beurs of event.

Verhuurder is HB Capital B.V., een professioneel investeringsbedrijf met een sterke vastgoedportefeuille in heel Nederland en Europa. Het Industrial & Logistics team van JLL heeft de opdracht exclusief namens Hapeco BV en Van Geelen BV uitgevoerd.​