Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Active Ants B.V. huurt circa 13.937 m² in Zeelandhaven 2-8 te Nieuwegein


​AMSTERDAM, 5 mei 2015 - Active Ants B.V. huurt met ingang van 1 mei 2015 langjarig het bedrijfsobject gelegen aan de Zeelandhaven 2-8 in Nieuwegein. Het object is gelegen op het bedrijventerrein Plettenburg en is voorzien van circa 2.641 m² kantoorruimte, circa 11.296 m² bedrijfsruimte en ruime parkeergelegenheid voor personenauto’s en vrachtauto’s. De bedrijfsruimte is opgedeeld in meerdere ruimten, wat ideaal is voor de werkzaamheden die Active Ants uitoefent. Voorheen was het object in gebruik door DHL. De bedrijfsruimte is voorzien van ruim voldoende loadingdocks en deuren op maaiveldniveau.

Active Ants is opgericht in 1987 als Alpak B.V. In 2006 fuseerde Alpak met het e-commerce bedrijf Shopservices B.V. In 2012 kregen de oud-eigenaren van Shopservices het complete bedrijf Alpak Shopservices in handen en verlegden zij de koers volledig naar e-fulfilment. In 2014 veranderden zij de naam naar Active Ants.

De directie van Active Ants bestaat uit twee energieke e-commerce ondernemers die écht begrijpen welke (logistieke) behoeften e-tailers hebben. Ze hebben creatieve en ruimdenkende mensen om zich heen verzameld. Het totaal kan worden samengevat als: Een gretige groep mensen die innovatieve e-fulfilment diensten brengt die nergens anders te vinden zijn en op een solide manier in de markt worden gezet.​

Het Industrial & Logistics team van JLL heeft de opdracht exclusief namens verhuurder IBC Logistics Center BV volbracht, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. Active Ants werd begeleid door Statement Real Estate.