Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

JLL Named a 2015 World’s Most Ethical Company by The Ethisphere Institute for Eighth Year


JLL is voor het achtste achtereenvolgende jaar opgenomen in de lijst van World’s Most Ethical Companies van het Ethisphere Institute, een toonaangevende organisatie op het gebied van ethische bedrijfsvoering. JLL is het enige vastgoedbedrijf dat acht keer op rij is genoteerd.

“Dat we voor de achtste keer op rij zijn opgenomen in de lijst met ’s werelds meest ethische bedrijven laat zien hoeveel waarde we hechten aan een ethische bedrijfsvoering,” zegt Vincent Querton, CEO van JLL  Benelux. “Integriteit, een fundamenteel onderdeel van onze cultuur, dient de belangen van onze klanten, aandeelhouders en werknemers. We zijn bijzonder trots en blij met de erkenning die we daarvoor krijgen in de vorm van deze notering.“

De lijst van meest ethische bedrijven wordt jaarlijks opgesteld door het Ethisphere Institute, op basis van het programma voor corporate ethics & compliance (35%), corporate citizenship en verantwoordelijkheid (20%), een ethische bedrijfscultuur (20%), governance (15%) en leiderschap, innovatie en reputatie (10%). De volledige lijst treft u hier. 

Klik hier voor het Engelstalige bericht.