Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Beijer Groep B.V. huurt kantoorruimte in Hoofddorp


Beijer Groep B.V. (financiële dienstverlener) heeft recentelijk een huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 667 m² kantoorruimte in gebouw Penta Paviljoen aan de Siriusdreef 1-3 in Hoofddorp. Tevens huurt Beijer Groep B.V. 14 parkeerplaatsen bij het object, gelegen op kantorenpark Beukenhorst-Oost. Penta Paviljoen betreft een bijzonder representatief en vrijstaand kantoorgebouw. Met de verhuurder Cortona Estates B.V. (vastgoedonderneming) is een langjarig huurtermijn overeengekomen, die per 1 september 2009 van start zal gaan.
Cortona Estates B.V. is bij deze transactie geadviseerd en begeleid door Jones Lang LaSalle, in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff en CB Richard Ellis. Beijer Groep B.V. werd begeleid door ’t GoeieHuys Vastgoed B.V.

De Beijer Groep B.V. kent een aantal activiteiten waaronder een groot intermediairbedrijf, waarbij het accent van de dienstverlening ligt op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden waaronder pensioen en andere employee benefits, expiraties van lijfrentepolissen, risk management en schadeverzekeringen. Tevens richt een onderdeel van de Beijer Groep B.V. zich op accountants, fiscalisten en (pensioen) juristen inzake pensioen gerelateerde vraagstukken en analyses. De Beijer Groep B.V. telt ongeveer 60 medewerkers.