Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

JLL voor zevende achtereenvolgende jaar opgenomen in de IAOP Global Outsourcing 100-lijst


AMSTERDAM, 26 februari 2015 - Sterke resultaten op het gebied van zakelijk vastgoed dankzij toegevoegde waarde qua efficiency, innovatie en inzet van technologie hebben JLL een plaats bezorgd in de 2015 Global Outsourcing 100®. Deze jaarlijkse ranglijst, gepubliceerd door de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) bevat voor alle sectoren ‘s werelds beste dienstverleners op het gebied van outsourcing.

Eelco Hoet, Head of Corporate Solutions JLL Nederland: “Onze consistente opname in deze prestigieuze lijst – dit jaar voor het zevende achtereenvolgende jaar – onderschrijft de ontwikkeling van outsourcing bij onze corporate cliënten tot een samenwerkingsmodel dat veel meer vraagt dan alleen basale kostenbesparingen. Deze erkenning is een bevestiging van ons constante streven om de productiviteit van onze cliënten te helpen verbeteren en hen op alle vlakken de beste dienstverlening te kunnen bieden. Het sterkt ons bovendien in onze groeiambitie voor onze facility management dienstverlening in Nederland en EMEA.”

Alle aanmeldingen voor de IAOP lijst zijn beoordeeld aan de hand van een strenge scoringsmethode, waaronder de beoordeling door een onafhankelijk panel van IAOP klantleden met uitgebreide ervaring bij het selecteren van outsourcingsdienstverleners en -adviseurs voor hun organisaties.

De Global Outsourcing 100 vormt een belangrijke referentie voor bedrijven die nieuwe of uitgebreidere samenwerkingsverbanden zoeken met de beste dienstverleners in de sector. De lijst omvat bedrijven van over de gehele wereld, die het volledige pallet aan dienstverlening rondom outsourcing aanbieden, dus niet alleen het outsourcen van IT en bedrijfsprocessen, maar ook facilitaire dienstverlening, vastgoed en capital asset management, productie en logistiek.