Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Axis huurt kantoorruimte in gebouw Braingate te Capelle a/d IJssel


​AMSTERDAM, 13 februari 2015 – JLL heeft de totstandkoming van een huurovereenkomst tussen Axis Communications B.V. en verhuurder Chalet XV B.V begeleid. IT-organisatie Axis heeft een vijfjarige overeenkomst gesloten voor de huur van 893 m² kantoorruimte in gebouw Braingate aan de Rivium Boulevard 301 in Capelle a/d IJssel.

Axis Communications biedt intelligente beveiligingsoplossingen aan voor een slimmere en veiligere wereld. Als wereldwijde marktleider in netwerkvideo, zet Axis de toon in de sector door het lanceren van innovatieve en kwalitatief hoogstaande netwerkproducten - gebaseerd op een open platform -, via een globaal partnernetwerk. Axis ontwikkelt lange termijn relaties met haar partners en voorziet hen van de nodige kennis en kwalitatieve netwerkproducten in zowel bestaande als nieuwe markten.

JLL trad in deze transactie op namens Axis Communications B.V. Qwinq, die kantoorgebruikers adviseert bij de vertaling van hun bedrijfsvisie naar huisvestingsoplossingen, heeft voor Axis het PvE gemaakt en de projectinrichting begeleid. De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde verhuurder Chalet XV B.V.