Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

MMIT huurt ca. 1.900 m² aan de Transformatorweg 66-72 te Amsterdam


​AMSTERDAM, 4 februari 2015 - MMIT heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor circa 1.859 m² kantoorruimte alsmede 20 parkeerplaatsen aan de Transformatorweg 66-72 te Amsterdam.

Transformatorweg 66-72 is gelegen in de deelgemeente Sloterdijk en is goed bereikbaar per openbaar vervoer, auto en fiets. De locatie heeft een uitstekend werkklimaat vanwege de voorzieningen rondom de locatie, zoals verschillende restaurants en NS station Sloterdijk, en de uitstekende bereikbaarheid vanuit zowel het centrum van Amsterdam alsmede vanaf de ringweg A10. De andere gebruiker die in het kantoorgebouw aan de Transformatorweg 66-72 is gevestigd is Dell.

Over MMIT
MMIT is opgericht in 1999 en is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van SaaS Lead Management, CRM Infrastructuur en Business Intelligence. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. MMIT opereert internationaal met project- en accountmanagers in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Bij deze transactie is verhuurder Nordcapital Immobilienfonds Niederlande 6 GmbH & Co KG geadviseerd door JLL. Huurder MMIT werd geadviseerd door DRS Makelaars. JLL, Van Dijk en Ten Cate en DRS Makelaars hebben de Transformatorweg 66-72 collegiaal in verhuur.