Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Gebr. Van den Bosch verhuurt bedrijfsobject Molensteijn 20 in De Meern


AMSTERDAM, 30 december 2014 - JLL heeft Gebr. Van den Bosch Beheer B.V. begeleid bij de verhuur van de kantoor-/bedrijfsruimte gelegen aan de Molensteijn 20 in De Meern. Het betreft de verhuur van circa 700 m² bedrijfsruimte, circa 145 m² kantoorruimte en circa 2.000 m² buitenterrein. Huurder is Traffic Service Nederland B.V. die een huurovereenkomst heeft afgesloten voor een langjarige periode.


Traffic Service Nederland is de projectpartner voor tijdelijke en permanente verkeersaanpassingen. Daarbij zetten zij hun expertise op maatschappelijk verantwoorde wijze in ten dienste van alle partijen met activiteiten in de infrastructuur. Opdrachtgevers worden bediend vanuit de goed georganiseerde decentrale uitvoeringsorganisatie die ondersteund wordt door de centrale afdelingen. Traffic Service Nederland is marktleider op het gebied van verkeersmaatregelen.


Het Industrial & Logistics team van JLL heeft de opdracht namens Gebr. Van den Bosch Beheer B.V. volbracht in collegiale samenwerking met Waltmann Bedrijfshuisvesting.