Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Rotterdam

Kneppelhout & Korthals N.V. verlengt huurovereenkomst in gebouw Willemswerf te Rotterdam voor 5 jaar


Rotterdam, 21 juli 2009 – Knepperhout & Korthals heeft haar huidige huurovereenkomst voor 5 jaar verlengd in gebouw Willemswerf op de 10e verdieping. Tevens huurt zij per 1 juli 2010 circa 330 m² kantoorruimte bij op de 9e verdieping.
In totaal gaat Kneppelhout & Korthals circa 2.397 m² kantoorruimte huren. Jones Lang LaSalle heeft bij deze transactie de belangen van verhuurder, ASR Vastgoed Vermogensbeheer B.V., behartigd.

Kneppelhout & Korthals is een middelgroot en onafhankelijk advocatenkantoor in Rotterdam met circa 40 advocaten en meer dan 35 ondersteunende medewerkers. Kneppelhout & Korthals werkt voor grote en middelgrote ondernemingen, centrale en lokale overheden, non-profit instellingen en andere organisaties in zowel binnen- als buitenland.

Over ASR Vastgoed Vermogensbeheer
ASR Vastgoed Vermogensbeheer is een allround vastgoedbedrijf en belegt in grond, winkels, kantoren en woningen. Daarbij richten wij ons vooral op de institutionele beleggers. Onze vastgoedportefeuille kenmerkt zich door de juiste rendements-risicoverhouding. Wij bereiken dit door selectief fund management en proactief asset- en propertymanagement. Wij hebben veel kennis en deskundigheid in huis die nodig is om het maximale rendement op het vastgoed te behalen.
ASR Vastgoed Vermogensbeheer maakt deel uit van ASR Nederland. ASR Nederland is een van de grootste verzekeraars in Nederland. Met de merken ASR Verzekeringen, Ardanta, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, Falcon Leven en Ditzo bieden wij een breed assortiment van financiële producten op het terrein van: schade-, levens- en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorgverzekeringen, reis en recreatie- en uitvaartverzekeringen.