Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

JLL EMEA kiest software-oplossing Yardi Voyager voor implementatie pan-Europees vastgoedplatform


​JLL’s EMEA Property & Asset Management groep heeft een tienjarige overeenkomst gesloten met Yardi®. De overeenkomst behelst de implementatie van het toonaangevende Yardi Voyager® 7S platform, waardoor opdrachtgevers van JLL in EMEA toegang krijgen tot consistente informatie en geavanceerde financiële verslaglegging.

JLL combineert Yardi Voyager 7S, het browser-onafhankelijke en geïntegreerde systeem voor vastgoed, asset management en accounting, met Yardi Orion™ Business Intelligence. Zo kunnen opdrachtgevers van JLL hun relaties toonaangevende service verlenen door eenvoudige mobiele toegang (via zowel smartphone als tablet) tot consistente, accurate informatie en geavanceerde financiële verslaglegging. Wanneer opdrachtgevers hun commerciële aanbod uitbreiden binnen lokale en Europese markten, kunnen ze profiteren van een schaalbaar platform voor property en asset management .

Yardi Voyager 7S is sinds 2013 geïnstalleerd bij meer dan 1000 klanten van Yardi. In juni van dit jaar won het product de Realcomm Commercial Real Estate Digital Innovation Award for Real Estate Technology Innovation. JLL zal vanaf de eerste helft van 2015 starten met een gefaseerde implementatie van Yardi Voyager in de EMEA-regio. In Nederland start de implementatie in maart 2015, het vastgoedplatform zal naar verwachting in het najaar beschikbaar zijn voor klanten.

Richard Angliss, Head of EMEA Property & Asset Management van JLL, zeg hierover: “Deze implementatie is een belangrijke investering in onze infrastructuur voor property en asset management. Voyager stroomlijnt het technologieplatform dat onze kernactiviteiten in EMEA ondersteunt. Hiermee bieden wij onze opdrachtgevers geïntegreerde service en geconsolideerde rapportages.”


Jac Bressers, Head of Property & Asset Management in Nederland, voegt hier aan toe: “Dit nieuwe platform vermindert de risico’s voor onszelf en voor onze opdrachtgevers in belangrijke mate. Zeker nu er sprake is van snelle veranderingen binnen onze sector. We zien de keuze voor Yardi als een belangrijke strategische mijlpaal in ons streven naar marktleiderschap op het gebied van gebruikers- en klantbetrokkenheid.”