Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Den Haag

Haagse Wijk- en WoonZorg huurt ca. 2.329 m² kantoorruimte op De Binckhorst te Den Haag


Den Haag, 16 juli 2009 - Syntrus Achmea Vastgoed heeft onlangs een vijfjarige huurovereenkomst afgesloten met Haagse Wijk- en WoonZorg. Het betreft ca. 2.329 m² kantoorruimte alsmede 30 parkeerplaatsen aan de Binckhorstlaan 299 te Den Haag, gelegen op bedrijventerrein De Binckhorst. De huurovereenkomst zal ingaan per 1 september 2009. Jones Lang LaSalle adviseerde verhuurder Syntrus Achmea Vastgoed bij deze transactie in collegiale samenwerking met Nadorp Makelaars en COG Makelaars.

Syntrus Achmea Vastgoed behoort met een belegd vermogen van ruim 14 miljard euro tot de grootste en meest veelzijdige vastgoedbedrijven in Nederland. In opdracht van institutionele beleggers wordt belegd in vastgoed en hypotheken. Daarnaast verstrekt de organisatie vastgoedfinancieringen en ontwikkelt woningen ten behoeve van de eigen vastgoedportefeuilles.

Haagse Wijk- en WoonZorg is een eigentijdse, maatschappelijke en moderne onderneming op het gebied van zorg, wonen en welzijn en heeft in 2009 de activiteiten en medewerkers van Meavita Den Haag overgenomen. Met 2.350 medewerkers en ca. 9.000 cliënten is HWW Zorg een belangrijke speler in de regio.