Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Promoties bij JLL


​• Reynout Vroegop benoemd tot Regional Director
• Vier National Director benoemingen en vier benoemingen tot Associate Director


Internationaal vastgoedadviseur JLL heeft Reynout Vroegop (46), CFO/COO, benoemd tot Regional Director. Vroegop heeft de afgelopen jaren een leidende rol gehad in het bijdragen aan een gezonde, winstgevende groei van de business en aan de verdere ontwikkeling van de organisatie in Nederland. 


Hans van den Bergh (42), verantwoordelijk voor Capital Markets in de regio Zuid-Nederland, Rogier van der Bol (43), kantoordirecteur regio Rotterdam, Bas Geijtenbeek (37), Director Logistiek & Industrial en Ysbrand de Zeeuw (39), kantoordirecteur regio Den Haag, zijn benoemd tot National Director. Hun promotie is een erkenning voor de voortrekkersrol die zij innemen in de verdere groei en ontwikkeling van JLL’s business in de sectoren en/of regionale gebieden waar zij verantwoordelijk voor zijn.


Naast deze benoemingen zijn onderstaande vastgoedadviseurs benoemd tot Associate Director:
• Sven Bertens (32), Strategic Advisory/Research
• Anna Fairclough (30), Corporate Solutions
• Ingver Faneyte (40), Leasing Utrecht
• Raymond van Kollenburg (31), Capital Markets
• Paco Landzaat (39), Leasing Amsterdam
Ook voor deze jonge vastgoedtalenten is dit een erkenning van hun stelselmatige en solide bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie en van de toegevoegde waarde die zij leveren aan onze klanten. De promoties zijn voortgekomen uit een combinatie van succes in de business voor JLL in het algemeen en het individuele succes van de medewerkers.


Vincent Querton, CEO Benelux en International Director, zegt over de benoemingen: “De collega’s die zijn gepromoveerd hebben over langere tijd een uitzonderlijke inzet laten zien op het gebied van samenwerking binnen en buiten onze organisatie en in het toevoegen van waarde aan de business van onze opdrachtgevers. Ze hebben allen in hun eigen specifieke werk- en vakgebied belangrijke resultaten geboekt en succesvol projecten afgerond. Hun promotie zal een stimulans zijn om zich te blijven ontwikkelen en te specialiseren in hun vakgebied. Ik kijk er naar uit om met hen waarde te kunnen blijven toevoegen voor onze klanten en samen verder te bouwen aan het succes van JLL.”